Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Φιλικά με Ερμή Δράμας, αγώνες ακαδημιών και αγώνες μίνι βόλεϊ με Πάνθεον Λιτοχώρου, το Σάββατο του Λαζάρου...


     Σπουδαία φιλικά με τον Ερμή Δράμας, περιλάμβανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Β' ΔΑΚ, για τις παγκορασίδες και τις κορασίδες του Αρχελάου. Οι "μικρές" με πολύ άγχος, ηττήθηκαν και στα 4 σετ που παίχθηκαν, ενώ οι μεγάλες επικράτησαν στα 2 πρώτα σετ κι έχασαν στ' άλλα 2 (το τελευταίο στους 15 πόντους). 



     Για τα πιο μεγάλα κορίτσια ήταν η ευκαιρία να τα ξαναπούν μετά την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων στη Λάρισα, στα τέλη Φεβρουαρίου. Τα κορίτσια των 2 ομάδων έχουν άριστες σχέσεις από τον μεταξύ τους αγώνα και το καλό κλίμα φάνηκε από το κοινό ζέσταμα, όσο διαρκούσε το τελευταίο σετ των μικρών. Η επιθυμία των κοριτσιών της Δράμας για την έλευσή τους στην Κατερίνη, που υλοποιήθηκε από τον προπονητή κ. Χρήστο Κυριαζίδη  και τον έφορο κ. Γιάννη Νταλιάνη, είχε εκφραστεί πολύ καιρό πριν, αλλά μόλις τώρα το επέτρεψαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ωράριο του Β' ΔΑΚ.



     Νωρίτερα, στο κλειστό του 2ου Σχολικού Συγκροτήματος, ο Αρχέλαος φιλοξένησε το Πάνθεον Λιτοχώρου σε κοινούς αγώνες μίνι βόλεϊ και μετά, αγωνίστηκαν σε οικογενειακά διπλά οι ακαδημίες του τμήματος, τα μικρά κορίτσια των οποίων αγωνίστηκαν για 2 (και πλέον) ώρες...