Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Αγχωμένο ξεκίνημα για τα μικρά !!!...

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΕΣΠΕΜ (α' όμιλος): ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-3
Τα σετ: 13-15, 13-15, 17-15



     Ήττα στην πρεμιέρα, για τις παγκορασίδες του Αρχελάου, οι οποίες μετά το αρχικό 8-1, μόλις χάθηκαν 2 σερί πόντοι κατέρρευσαν !!!... Ο Αρχέλαος θα πορευτεί, χωρίς τα "βαριά χαρτιά" του σ' αυτήν την ηλικία (Διονυσία Μάτιου, Βιβή Δερβένη και τη Σταματία Κυπαρίσση, μέλος των μικρών εθνικών ομάδων) και αναλόγως τις ανάγκες των μεγάλων τμημάτων, της Αλεξάνδρας Κεσεσίδου, για να δώσει στα πιο άπειρα παιδιά την ευκαιρία να πάρουν "μυρωδιά" αγώνων, δουλεύοντας, παράλληλα, για  τη βελτίωση της τεχνικής τους. Στην 20άδα, η Αλεξάνδρα Κεσεσίδου είναι η έμπειρη της ομάδας, μαζί με τις  Γλύκα Μάνου κι Αγγελική Καραπέδη (που έχει συμμετοχές και πέρυσι). Οι Αναστασία Χασάπη και Ραφαηλία Καραγκιόζη πήραν συμμετοχή, φέτος, σιγά - σιγά σε νεάνιδες και κορασίδες κι όλα τ΄άλλα κορίτσια είναι το "νέο αίμα"... Αγωνίσθηκαν και τα 15 κορίτσια, ενώ μόλις έρθουν και τα δελτία και των άλλων 5 κοριτσιών, θα πάρουν κι αυτά συμμετοχή...
     ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Χασάπη, Ζαράλη, Κώττα, Σιδέρη, Σιδηροπούλου, Αργυροπούλου, Γκουτζιάννα, Καραπέδη, Καλεντερίδου, Κεσεσίδου, Μ. Συβρίδου, Καραγκιόζη, Μάνου, Γιαννούλη, Χαρέλα.
      ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Βασιλακάκη): Αρβανιτίδου, Ματράκα, Πουρλιοτοπούλου, Καραγκούνη, Αναδολού, Βλαχάβα, Δαμιανίδου, Γκακούδη, Χουτζοπούλου, Μαυρούδη.

     Τα πλήρη αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής (α΄όμιλος):
ΓΑΣ Μελίκης - Βαφύρας Δίου                       1-3
Πάνθεον Λιτοχώρου - Αίας Κιλκίς                 1-3
Νίκη Αιγινίου - Πιερικός                                1-3
Αρχέλαος - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας                      0-3

     Η επόμενη αγωνιστική (2η, ΚΥ, 6/12/15):
12.00: Αρχέλαος - ΓΑΣ Μελίκης (στο 2ο Σχολ. Συγκρ.).
12.00: Βαφύρας Δίου - Πάνθεον Λιτοχώρου.
12.00: Αίας Κιλκίς -  Νίκη Αιγινίου.
18.00: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Πιερικός.