Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Στην Κοζάνη, με τον τοπικό Γυμναστικό, ο ημιτελικός Κυπέλου ΕΣΠΕΜ...



     Άτλας Κιλκίς (Τοπική - ΕΣΠΕΜ) - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Β' Εθνική - ΕΣΠΕΜ)  και ΓΣ Κοζάνης (Β' Εθνική - ΕΣΠΕΜ) - Αρχέλαος (Β' Εθνική - ΕΣΠΕΜ), είναι τα ζευγάρια των  ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΣΠΕΜ, μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, τη Δευτέρα, 9/11/15. Οι  ημερομηνίες, διεξαγωγής των αγώνων ανακοινωθούν έγκαιρα.
     Στον προηγούμενο γύρο, Αρχέλαος κι Άτλας Κιλκίς πέρασαν χωρίς αγώνα. Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κέρδισε στο Φιλώτα Φλώρινας τον τοπικό Αριστέα, με 3-0. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε στην Καστοριά κι ο αντίπαλος του Αρχελάου, ΓΣ Κοζάνης, της τοπικής Ακαδημίας Πετοσφαίρισης (23-25, 23-25, 23-25).
      Αξίζει να σημειωθεί πως και οι 4 ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση, στην επόμενη φάση (2η) του Κυπέλου Ελλάδος, όπου θα μπουν στην κλήρωση κι οι ομάδες τις Α2. Σε περίπτωση, μάλιστα, που κληρωθούν με ομάδα αυτής της κατηγορίας, σύμφωνα με την προκήρυξη, θα παίξουν εντός έδρας (αν κληρωθούν ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, θα αγωνιστούν στην έδρα της μικρότερης, αλλιώς στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθεί 1η).