Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Δίκαιη ήττα στο Κύπελλο...
Β΄ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (1η αγων.):ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-1
Τα σετ: 25-17,25-23, 17-25, 25-21






     Δίκαιη ήττα κι αποκλεισμός από την πολύ έμπειρη ομάδα της Λάρισας, με παίκτριες με πολύ μεγαλύτερες παραστάσεις από τα κορίτσια του Αρχελάου. Ο Αρχέλαος δεν έδειξε πανικό (γι αυτό κι αντιδρούσε πάρα πολλές φορές, αλλά η κακή ημέρα κάποιων κοριτσιών κι οι περιορισμένες λύσεις λόγω απουσιών (που θα έδιναν κάποιες ανάσες) οδήγησε σε νευρικές ενέργειες
     Οι γηπεδούχες πίεσαν στο σερβίς, όμως ο Αρχέλαος προδόθηκε μάλλον από τον υπερβάλλοντα ζήλο και το όχι καθαρό μυαλό. Αυτή η κατάσταση οδηγούσε σ' έμμεσα λάθη,  αρχικά (χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για ιδανική κόντρα επίθεση με απλά περάσματα) κι απώλεια των πόντων στη συνέχεια, λόγω εμπειρίας των γηπεδούχων και βεβιασμένων ή αδικαιολόγητα επιπόλαιων ενεργειών των κοριτσιών του Αρχελάου.



      Η προσοχή στρέφεται πλέον στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής της ΕΣΠΕΜ, την Κυριακή, 13/12/15, ώρα 18.00, στο Β' ΔΑΚ, με την επίσης έμπειρη ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.
   ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ματίκας): Χατζή, Αθανασιάδου, Νούσια, Κολοβέτσιου, Μπλιάτσιου, Κωσταρέλου, Μανώλα, Παράφορου, Ακριβούλη, Λιανού, Λουκανίκα, Μηχαλέ.
 ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Χανδόλια, Α. Δερβένη, Ντίτσα, Πεπόνη, Φ. Δερβένη, Μάτιου, Κυπαρίσση, Γεωργαντά, Συβρίδου.