Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Όταν έχουν κέφια οι πιτσιρικάδες.......

Πρωτάθλημα Παμπαίδων 2014 – 2015

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3-1

Τα σετ: (25-18, 25-22, 17-25, 27-25)



Ένα παιχνίδι που διαφημίζει το Κατερινιώτικο βόλει παρουσίασαν οι δύο ομάδες της πόλης μας την Κυριακή 5/4/15 στο ΔΑΚ Κατερίνη με νίκη του Αρχέλαου 3-1 σετ.


Με άγχος και οι δύο ομάδες το απόγευμα της Κυριακής παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο άλλα γρήγορα ξεπέρασαν την ψυχολογική πίεση και σύντομα το θέαμα αντικατέστησε το άγχος.
Πόντο πόντο το παιχνίδι στο πρώτο σετ, πραγματικό ντέρμπι από τις δύο ομάδες άλλα ο Αρχέλαος μετά το 15- 15 με πολύ καλό σερβίς και κερδίζοντας τις αντεπιθέσεις πήρε εύκολα το σετ με 25-18.

Το ίδιο σκηνικό στο δεύτερο σετ μόνο που αυτή την φορά ο προπονητής του Αρχέλαου Παναγιώτης Στούπας κάνοντας αρκετές αλλαγές στο τέλος του σετ αποδυνάμωσε την υποδοχή της ομάδας που ήταν άψογη έως εκείνη τη στιγμή και ενώ το σκορ ήταν 22- 17 μείωσε ο συμπολίτης άλλα και πάλι η διάθεση των παιχτών του Αρχέλαου για νίκη τους έδωσε το σετ με 25-22.

Από την αρχή του τρίτου σετ ο πιερικός πήρε το προβάδισμα με 2-3-και 5 πόντους ως τόσο οι αθλητές του Αρχέλαου συνεχώς μείωναν τη διαφορά άλλα τα πολλά λάθη στη υποδοχή και η εναλλαγές των παικτών μιας και το πρωτάθλημα των παμπαίδων έχει πάρε τα τελευταία χρόνια μορφή απλά συμμετοχικού χαρακτήρα και όχι τόσο πρωταθλήματος διεκδίκησης πρόκρισης. Το σε πήρε ο πιερικός με 17-25.

Το τελευταίο και τέταρτο σετ είχε ανατροπή. Ο πιερικός μπροστά στο σκορ από την αρχή του σετ και ο Αρχέλαος με καλές περιστροφές να ισοφαρίζει συνεχώς το σκορ. Έφερε στο τέλος του σετ τον Αρχέλαο πίσω στο σκορ με 20-21, και την ανατροπή με 23-21, 23-24, 27-25. και τον κόσμο να χειροκροτούν στο σφύριγμα της λήξης και τις δύο ομάδες για το εντυπωσιακό παιχνίδι.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ( ΣΤΟΥΠΑΣ), ΔΑΛΛΑΣ Γ, ΧΑΚΑΝΙ Ε, ΜΠΑΡΕΣ Α, ΓΑΛΑΝΗΣ Γ, ΧΡΥΣΑΦΗΣ Δ, ΒΑΣΙΟΥΡΗΣ Α, ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ Α, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Δ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ Κ, ΤΟΠΑΛΗΣ Α, ΜΠΡΑΤΣΙΟΣ Ι, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ρ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Χ. (13 συμμετέχοντες)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( ΣΑΡΡΗΣ) ΠΑΥΛΙΔΗΣ Ι, ΖΙΚΟΣ Κ, ΣΟΥΛΗΣ Κ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Θ, ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο, ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ Α, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Χ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ι, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Λ. ( 9 συμμετέχοντες)