Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ: ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-2

Τα σετ: 21-25, 17-25, 25-21, 25-10, 15-8
Η Νίκη Αιγινίου ήταν η νικήτρια της ενδιαφέρουσας αναμέτρησης, κόντρα στον Αρχέλαο, αφού κατόρθωσε να ανακάμψει από ένα ματς που φαίνονταν χαμένο. Αντίθετα ο Αρχέλαος «κατόρθωσε»
με τον ποιο αφελή τρόπο να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ότι έχτισε για … δυόμιση σετ απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Το σχετικά εύκολο 0-2 σετ και 12-19 (στο 3ο) ακολούθησε ένα μπαράζ εύκολων λαθών απέναντι σε μία ομάδα που ζητούσε … μισή ευκαιρία να «ξαναμπεί» στο ματς και τελικά το κατέκτησε σε μισή ώρα με τον πλέον εύκολο τρόπο !!!...
Από το 12-19 του 3ου σετ ο Αρχέλαος όχι απλώς δεν έπερνε πόντο από επίθεση αλλά έχανε αβίαστα σχεδόν όλες. Οι μόνοι πόντοι που πήρε ως το τέλος του σετ ήταν 2 λάθη των κοριτσιών της Νίκης σ΄ επίθεση και σερβίς. Ύστερα ο Αρχέλαος απλώς κατέρρευσε.
ΝΙΚΗ (Αθανασιάδου): Μάτιου, Κ. Κωνσταντινίδου, Π. Κωνσταντινίδου, Παυλίδου, Μούμου, Μανωλοπούλου, Ματσκίδου, Βουλτσίδου, Μηντσίδου, Κώτσαλου.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Χανδόλια, Μ. Μπατάλα, Συβρίδου, Κιριμκίρογλου, Πεπόνη, Θ. Μπατάλα, Τάκου, Μπίλα, Κυπαρίσση, Γεωργαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου