Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 1-3


ΚΥΡΙΑΚΗ  16/3/14
ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
1 – 3
Τα σετ: (28-26, 13-25, 9-25, 11-25)


Την ήττα γνώρισαν οι μικροί που κατέκτησαν το πρώτο σε με απίστευτη ανατροπή άλλα στη συνέχεια η κακή εμφάνιση στην υποδοχή και η έλλειψη συγκέντρωσης στο σέρβις κόστισε την ήττα στην ομάδα μας με 1-3 σετ.
Στο πρώτο σετ η ομάδα μας μπήκε για ακόμα μία φορά φοβισμένη και έμεινε πίσω στο σκορ με 13-21 τότε ήταν που η ομάδα μας έκανε την καταπληκτική ανατροπή και το καλό σέρβις και η συγκέντρωση στο παιχνίδι έδωσε στην ομάδα μας τη νίκη με 28-26.
Στο δεύτερο σετ με οδηγία του προπονητή να προσέχει η ομάδα την υποδοχή και το σέρβις η ομάδα μας μετά το 7-7 ξεκίνησε τα λάθη στην υποδοχή και έχασε το σκορ φτάνοντας στο 13 – 25 να χάνει το σετ χωρίς να προσπαθήσει καθόλου στην υποδοχή και πετώντας αρκετές φορές την μπάλα στο σέρβις έξω.
Το ίδιο σκηνικό και στο τρίτο και τέταρτο σετ αν και ξεχώρισε από την ομάδα μας η σταθερή πάσα του Μαυρομάτη και η μεγάλη προσπάθεια του Γαλάνη στις επιθέσεις στην άκρη όπως και ο Χρυσάφης στο κέντρο που πήρε 3-4 καλές επιθέσεις τις οποίες και τελείωσε από το κέντρο. Θετικός επιθετικά ήταν και ο Τσικέλας που πήρε πολλές προσπάθειες από την άκρη και τις μετέτρεψε σε πόντους.
Ακόμα ο Βασιουρής αποθεώθηκε από το κοινό για τις αμυντικές του ικανότητες  άλλα η κακή ημέρα στην υποδοχή δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να υπολογίζουμε σε κάτι παραπάνω.

Οι ομάδες:
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ : (ΣΤΟΥΠΑΣ) Μπαρές, Τσικέλας, Βασιουρής, Μαυρομάτης, Παπαδόπουλος, Γαλάνης, Παπαργυρόπουλος, Χρυσάφης.

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ:  (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)  Βλασιάδης, Παπαλεξίου, Αγγελίδης, Γιαγκούσης, Γκορτσίλας, Ιωαννίδης, Ματσκίδης, Γκορτσίλας, Κιοσές, Αγγελίδης.
 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου