Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1-3


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΑΚ ΣΚΥΔΡΑΣ
  
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
1-3
Τα σετ: (25-15, 21-25, 24-26, 26-28)

Μεγάλη νίκη για τους Yankees της ομάδας μας, που επικράτησαν με 1-3 σετ της Σκύδρας σε ένα παιχνίδι που διήρκησε δύο ώρες, με τρείς  ανατροπές και στα τρία νικηφόρα σετ.
Κακό ξεκίνημα στο πρώτο σετ για τους μικρούς μας, που τους κατέβαλε το άγχος. Τα πολλά λάθη έδωσαν από την αρχή του παιχνιδιού το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει  τη διαφορά και τελικά και το σετ.
Η συνέχεια όμως ήταν τελείως διαφορετική, οι πιτσιρικάδες έβαλαν μπροστά τις  μηχανές και πήραν τη διαφορά, την οποία και κράτησαν μέχρι την κατάκτηση του 2ου σετ.
Στο τρίτο σετ ένα κακό ξεκίνημα στην υποδοχή έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Σκύδρας, που το κράτησε για αρκετή ώρα στο παιχνίδι μιας και τα λάθη ήταν αρκετά και από τις δύο ομάδες. Στο 21-19 ξεκίνησε η αντεπίθεση από την ομάδα μας, που με τα μπλοκ του Μπλατσιώτη, τις επιθέσεις των Γαλάνη και Τσικέλα και τα πλασέ του Μαυρομάτη, έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα μας με 24-23. Μ,ε το καλό σέρβις του Χρυσάφη και την καλή αμυντική λειτουργία Μπαρέ και Βασιουρή να σκουπίζουν το γήπεδο κρατώντας την μπάλα ψηλά στο γήπεδο, έδωσαν στο Γαλάνη τη δυνατότητα με τις πολύ καλές πάσες του Μαυρομάτη, να πάρουν το σετ με 24-26.
Το τελευταίο σετ ξεκίνησε με 5-0 από την κακή υποδοχή της ομάδας μας, που έδειχνε και πάλι αγχωμένη μιας και ήταν πολύ κοντά στην κατάκτηση του παιχνιδιού. Η κακή εμφάνιση και ο τραυματισμός του Χρυσάφη έφεραν την ομάδα στο 21-15 πίσω στο σκορ.
Στο σημείο αυτό ανέλαβε ο Γαλάνης το σερβίς και με τα μπλοκ του Χρυσάφη και τις αντεπιθέσεις του Τσικέλα και την πολύ καλή άμυνα του Μαυρομάτη, που τον σημάδευαν οι αντίπαλοι το,υ έφεραν το σκορ στο 21-22. Πολλά λάθη και πάλι και από τις δύο ομάδες άλλα με την υπομονή και τη σοβαρότητα των παιχτών του Παναγιώτη Στούπα και τον Μπλατσιώτη σε πολύ καλή μέρα στις αμυντικές του υποχρεώσεις, η ομάδα πήρε το παιχνίδι με μια επίθεση του Γαλάνη από την άκρη, με πάσα ακριβείας του Μαυρομάτη που ήταν σε καλή μέρα, η ομάδα μας πήρε το σετ και το παιχνίδι με 1-3 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Π.ΣΤΟΥΠΑΣ) Μαυρομάτης, Γαλάνης, Μπλατσιώτης, Τσικέλας , Χρυσάφης, Βασιουρής, Μπαρές, Παπαργυρόπουλος.(Ο Παπαδόπουλος απουσίαζε λόγω τραυματισμού).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου