Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Χρόνια Πολλά!


Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου 0-3



Ο Αρχέλαος ηττήθηκε, στο Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, με 0-3 σετ από την Νίκη Αιγινίου, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΑΣ Αίας Κιλκίς - ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης 3-1



Ο Αρχέλαος ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Αίαντα Κιλκίς, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης 0-3



Ο Αρχέλαος ηττήθηκε από την Νίκη Αλεξανδρούπολης με 0-3 σετ, σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Γυναικών.

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης – ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης



Την Νίκη Αλεξανδρούπολης υποδέχεται, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης στις 16:00, ο Αρχέλαος σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 Γυναικών.

ΑΣ Ποσειδών Βέροιας – ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης 3-1



Ο Αρχέλαος ηττήθηκε από τον Ποσειδώνα Βέροιας με 3-1 σετ, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης - ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης 3-2 (Δηλώσεις)



Δηλώσεις έκαναν, Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ναύαρχο Βότση και τον Αρχέλαο, για την 4η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, η ακραία του Ναύαρχου Βότση, Σουσάννα Φρακουλίδου και ο προπονητής του Αρχέλαου, Αστέριος Τσιουπλής.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΑΣ Πάνθεον Λιτοχώρου 3-0



Ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-0 του Πάνθεον Λιτοχώρου, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α' ομίλου του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης - ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης 3-2



Αρχέλαος ηττήθηκε 3-2 σετ από τον Ναύαρχο Βότση, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης - ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης



Την ομάδα του Ναύαρχου Βότση αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (26 Νοεμβρίου) ο Αρχέλαος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Σερβίς την Πέμπτη στις 21:00 για τους Άνδρες



Σερβίς θα έχουμε αύριο στις διοργανώσεις volley της ΕΣΠΕΜ, καθώς ο ΣΥΔΠΕΜ έθεσε στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΣΠΕΜ τα μέλη του, βάζοντας τέλος στην αποχή που ταλαιπώρησε για αρκετές εβδομάδες τους Συλλόγους μέλη της Ένωσης.

Λήξη αποχής


Έληξε η αποχή των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο ΣΥΔΠΕΜ, γεγονός που ανάβει το πράσιν ο φως για την έναρξη των διοργανώσεων που τελούν υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΧΑΝΘ 3-2 (Δηλώσεις προπονητών)



Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αρχέλαο Κατερίνης και την ΧΑΝΘ, για την 3η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορία Γυναικών, δηλώσεις έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων, Αστέριος Τσιουπλής και Βασίλης Χριστόπουλος.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Νίκη θρίλερ για τον Αρχέλαο σε αγώνα διαφήμιση για το volley



Ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-2 σετ της ΧΑΝΘ σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας των Γυναικών.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ανατόλια - Αρχέλαος 3-1 (Δηλώσεις προπονητών - αρχηγών)



Διαβάστε τι δήλωσαν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ανατόλια με τον Αρχέλαο, για τη 2η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ήττα στο Ανατόλια

Την ήττα γνώρισε ο Αρχέλαος από το Ανατόλια με 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Β' ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Στο Ανατόλια δοκιμάζονται οι Γυναίκες



Στο Ανατόλια αγωνίζεται αύριο η ομάδα Γυναικών του Αρχέλαου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Β' Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-0 (Δηλώσεις)



Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Αρχέλαου με τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, για την 1η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, δηλώσεις έκαναν τόσο τεχνικοί των δύο ομάδων, όσο και η κεντρικός του Αρχέλαου Ευαγγελία Καραγιώργου.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Τρίποντη πρεμιέρα για τις Γυναίκες



Ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-0 σετ του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, στο κατάμεστο Β' ΔΑΚ, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 20ου υποομίλου του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Σερβίς για τις Γυναίκες στην Α2



Αύριο γίνεται το πρώτο σερβίς στο 2ο υποόμιλο του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών όπου συμμετέχει φέτος ο Αρχέλαος.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η παρουσίαση των τμημάτων volley του Αρχελάου (Video+Pics)



Τα τμήματα volley του συλλόγου, για τη σεζόν 2016-2017, παρουσίασε ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, το βράδυ της Τρίτης 01-11-2016, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Εκάβη.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ήττα υπό την επήρεια των αναβολών


Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα Γυναικών του Αρχέλαου πριν την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος, ηττήθηκε με 3-1 από τον Φιλαθλητικό, στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη της γυναικείας ομάδας στο Μέγας Donuts



Στο Μέγας Donuts βρέθηκε αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας, μετά από πρόσκληση της γνωστής αλυσίδας (χορηγού στη φετινή προσπάθεια της ομάδας) και του ιδιοκτήτη της Θανάση Μέγα.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Με οικογενειακό διπλό συνεχίστηκε η προετοιμασία των Ανδρών

Η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ανδρική ομάδα volley του Αρχέλαου πλησιάζει και ο Παναγιώτης Στούπας θέλησε να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Στο Seasons βρέθηκε σήμερα το Γυναικείο Τμήμα




Στο Seasons βρέθηκε σήμερα το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας στο πλαίσιο γεύματος που παρέθεσε το γνωστό εστιατόριο και ο ιδιοκτήτης του Δημήτρης Μαργαρίτης.

Ανακοίνωση




Το τμήμα volley του Αρχέλαου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Θεαματικό φιλικό και νίκη για τον Αρχέλαο



Μετά από θεαματικό αγώνα ο Αρχέλαος επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕ Λάρισας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθει στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης σήμερα το απόγευμα.

ΑΕ Λάρισας η οποία διαθέτει έμπειρο ρόστερ κι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Β' Εθνική της ΕΣΠΕΚΕΛ, ενώ προπονητής της είναι ο Δημήτρης Ιόφτσεφ που έχει πλούσιο βιογραφικό.

Οι παίκτριες της Κατερινιώτικης ομάδας έδειξαν σε σαφώς καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην ΕΑ Λάρισας, το προηγούμενο Σάββατο και όλα δείχνουν ότι θα παρουσιαστούν έτοιμες στο πρώτο σερβίς του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Νοέμβρη, όταν και θα υποδεχτούν τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.

Τα κορίτσια του Αρχέλαου ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα και με σειρά λαθών βρέθηκαν πίσω με 0-5 στο πρώτο σετ. Στην συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και πέρασαν μπροστά με 6-5. Ακολούθησε ένα συναρπαστικό σετ, με πολλές εναλλαγές επιθέσων στους πόντους, που στο τέλος του κατέληξε στη γηπεδούχο ομάδα με σκορ 27-25.

Και το δεύτερο σετ ήταν ισορροπημένο, με τον Αρχέλαο να εκμετελλεύεται και να διατηρεί τη διαφορά των πέντε πόντων που έχτισε στο πρώτο μισό και να το κατακτά με 25-20.

Αμφίρροπο και εξ ίσου ενδιαφέρον και το τρίτο σετ (που παίχτηκε στους 15 πόντους, λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς ακολουθούσε ο αγώνας του Βατανιακού με την Αλεξάνδρεια για την Α' Κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ), με τον Αρχέλαο να το κατακτά και αυτό με 15-13.

Διακύμανση:
1ο σετ: 8-7, 16-15, 18-21, 27-25
2ο σετ: 8-5, 16-11, 21-16, 25-20
3ο σετ: 3-5, 10-8, 15-13

Τα σετ: 3-0 (27-25, 25-20, 15-13)

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Φιλική ήττα από την Λάρισα



Την ήττα γνωρισαν οι Γυναίκες του Αρχέλαου από την ΕΑ Λάρισας με 1-3 σετ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πολύ όμορφο θέαμα στους θεατές που βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης μας. Και οι δύο προπονητές δοκίμασαν πρόσωπα, σχήματα και συστήματα εν όψει την έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στις 5 Νοεμβρίου.

Η ομάδα του Αρχέλαου είχε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση. Στην αρχή του αγώνα τα κορίτσια του Στέργιου Τσιουπλή εντυπωσίασαν, έχοντας πλουραλισμό και ποικιλία στην επίθεση, αρκετά καλή υποδοχή, μπλοκ και σερβίς, αλλά στην συνέχεια είχαν αρκετά νεκρά διαστήματα. Στο τέλος έβγαλαν και εγωισμό και χάρη σε αυτόν παραλίγο να ολοληρώσουν την ανατροπή στο 4ο σετ και να οδηγήσουν τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Τα κορίτσια του Πέτρου Πνάκα ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, αντέδρασαν μετά το κακό πρώτο τους σετ κι εκμεταλεύθηκαν στο έπακρο την καθίζηση του Αρχέλαου.

Στο 1ο σετ με δύο σερί ο Αρχέλαος πήρε προβάδισμα, το οποίο κράτησε μέχρι τέλους παρόλη την αντίδραση της Λάρισας.

Στο 2ο σετ η ΕΑ Λάρισας πήρε μία διαφορά 5 πόντων στο ξεκίνημα και τη διατήρησε έως το τέλος.

Στο 3ο σετ ο Αρχέλαος εμφανίστηκε πολύ κακός και η ΕΑ Λάρισας το εκμεταλεύθηκε και επικράτησε εύκολα.

Το 4ο σετ ήταν αμφίρροπο με την ομάδα της Κατερίνης να έχει μία διαφορά 3 πόντων στο πρώτο μισό, τις φιλοξενούμενες να αντιδρούν και με ένα επιμέρους σκορ 2-11 έφτασε μία ανάσα πριν το κατακτήσει και το κατάφερε αν και τα κορίτσια του Τσιουπλή αντέδρασαν και έφτασαν κοντά στην ανατροπή.

Κάνοντας έναν απολογισμό για την ομάδα του Αρχέλαου διακρίναμε θετικά στοιχεία, αλλά και αρνητικά τα οποία καλείται να διορθώσει το μήνα που μένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Στέργιος Τσιουπλής.

Στα μείον του αγώνα, η υποδοχή, η οποία κρατούσε τη μπάλα μακριά από το φιλέ, κάποια λαθη στην ανάπτυξη κι όσο περνούσε η ώρα κάποια εύκολα αβίαστα λάθη, που δείχνει πως χρειάζεται παραπάνω αντοχή στην αυτοσυγκέντρωση, σε βάθος χρόνου. Στα συν το πολύ καλό σερβίς (που δείχνει ότι υπάρχει συγκέντρωση) και η άμυνα (μπλοκ και πίσω ζώνη) που δείχνει ότι υπάρχει διάθεση και καλός ψυχισμός.

Η ΕΑΛ έδειξε καλά στοιχεία κι αναμένεται να δέσει περισσότερο το πάντρεμα καινούργιων και παλιών παικτριών, με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας. Αποτελεί, άλλωστε μία σταθερή αξία στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ.

Διακύμανση:
1ο σετ: 8-6, 16-10, 21-11, 25-18
2ο σετ: 4-8, 10-16, 16-21, 19-25
3ο σετ: 2-8, 9-16, 11-21, 15-25
4ο σετ: 8-5, 16-14, 17-21, 22-25

Τα σετ: 1-3 (25-18, 19-25, 15-25, 22-25)

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης (Τσιουπλής): Βουλτσίδου Γεωργαντά, Δερβένη Β., Δερβένη Φ., Καραγεώργου, Κεσεσίδου, Κυπαρίσση Ρ., Μάτιου, Ντίτσα, Πεπόνη, Συβρίδου, Τσιγκαροπούλου, Τσιουτσιούλη, Χανδόλια.

ΕΑ Λάρισας (Πνάκας): Αλβίζου, Γεροκώστα, Γίτση, Εξάρχου, Ζιώγα, Κουτσογιάννη, Μαργαριτοπούλου, Μπατσομήτρου, Παπαδοπούλου, Περπέρογλου, Ριζομάρκου, Τίκα.

Ο προπονητής της Λάρισας Πέτρος Πνάκας δήλωσε: «Κατ’ αρχήν να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστούμε την ομάδα της Κατερίνης για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους της. Είναι μία σειρά φιλικών παιχνιδιών που προετοιμάζουμε την ομάδα, βλέπουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα κορίτσια, δοκιμάζουμε κάποια σχήματα και δεν παίζουν κανένα ρόλο τα αποτέλεσματα και το ζητούμενο είναι να αποκτήσει συνοχή η ομάδα. Να δούμε πού υστερούμε και πάνω εκεί να δουλέψουμε στην συνέχεια. Όσον αφορά τους στόχους μας, αυτοί είναι υψηλοί για φέτος. Θέλουμε να τερματήσουμε στην πρώτη τριάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο προπονητής του Αρχέλαου Στέργιος Τσιουπλής δήλωσε: «Η ομάδα ανήκει στην κατηγορία. Το λέω μετά λόγου γνώσεως, έστω και μετά από μία τέτοια ήττα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Κάναμε χαζά λάθη, που δεν ήταν ούτε θέμα ηλικίας, ούτε απειρίας. Ήταν θέμα συγκέντρωσης. Από την στιγμή που πάμε καλά τακτικά στο σερβίς, είμαστε δυνατοί στην άμυνα και γενικά είμαστε μία επιθετική ομάδα, νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου, παίζοντας επιθετικά και στην υποδοχή, η ομάδα να βρει το ρυθμό της. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές, έχει πολλούς τρόπους να παίξει, έχει τελειώματα. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι η νοοτροπία μας. Και στα φιλικά θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε την ψυχολογία μας, παρόλη την κούραση που βγαίνει στα παιχνίδια της προετοιμασίας Δείξαμε σημάδια κατάρρευσης στο 4ο σετ. Είχαμε μεγάλο νεκρό διάστημα και συνέβη και σε καλή περιστροφή. Κάναμε πολλά λάθη. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε, μαζέψαμε το σκορ και δείξαμε μαχητικότητα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά έχουμε και πολλή δουλεία μπροστά μας».

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλικό στην Κατερίνη για τις Γυναίκες



Η γυναικεία ομάδα volley του Αρχέλαου θα μας δώσει το πρώτο δείγμα της, εντός Κατερίνης, το Σάββατο στις 16:30, με αντίπαλο μία δυνατή ομάδα.

Τα κορίτσια του Στέργιο Τσιουπλή αντιμετωπίζουν σε φιλική αναμέτρηση την ΕΑ Λάρισας στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης στο πλάισιο της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Αυτό θα είναι το τρίτο φιλικό παιχνίδι του Αρχέλαου, μετά την συμμετοχή του στο τουρνουά Αθλόραμα, στο Ωραιόκαστρο, όπου έχασε με 3-2 από τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και επικράτησε με 3-1 της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου κατακτώνττας την 3η θέση.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής της περιφέρειας ΕΣΠΕΜ, ο Αρχέλαος Κατερίνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2. Το ρόστερ του Αρχελάου είναι ένα από τα πιο μικρά σε μέσο όρο ηλικίας στην κατηγορία, αν όχι το μικρότερο. Με ερωτηματικό τη Γεωργία Κεραμιδιώτου, για τον αν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της επιτρέψουν να συνεχίσει, η μόνη ενήλικας είναι η μία από τις φετινές προσθήκες, Ευαγγελία Καραγιώργου. Η πανύψηλη κεντρική μπλοκέρ, με θητεία στις μικρές εθνικές, αλλά και παραστάσεις σε υψηλότερο επίπεδο (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΕΑ Λάρισας, Βριλήσσια) είναι η μόνη αθλήτρια του ρόστερ με καταγωγή εκτός Πιερίας. Στα μειονεκτήματα της ομάδας είναι σαφώς η έλλειψη εμπειρίας από την κατηγορία. Τα κορίτσια της ομάδας, όμως, τα τελευταία 3-5 χρόνια αποτελούν τη βάση της γυναικείας ομάδας, έχουν παραστάσεις από Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα σε σάλα και άμμο, αλλά και σε εθνικές ή προεθνικές. Το ταλέντο, αλλά και οι παραστάσεις δε λείπουν, από τις πιτσιρίκες της Κατερίνης, που, πλέον, καλούνται να δείξουν τις ψυχικές και πνευματικές αντοχές τους σ’ έναν αρκετά δύσκολο και κλειστό όμιλο. Στο τέλος θα φανεί κατά πόσο κατάφεραν να διαχειριστούν τα διάφορα συναισθήματα, που συνήθως σ’ αυτές τις ηλικίες διογκώνονται.

Η ΕΑ Λάρισας διαθέτει επίσης ένα από τα νεανικότερα ρόστερ στην Α2 και πέρυσι κατάφερε να τερματίσει 2η στον 2ο υποόμιλο του Β’ ομίλου της Α2 των γυναικών με 34 βαθμούς σε 16 αγώνες. Συμμετείχε στα play offs ωστόσο δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, με την πορεία όμως να κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Φέτος η ομάδα του Πέτρου Πνάκα θα επιχειρήσει να κάνει μία παρόμοια, καλή, πορεία. Το συγκεκριμένο έργο ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο αφού 7 παίκτριες του συλλόγου είναι γεννημένες μετά το 2000, συμπεριελαμβανομένων και των 2 εκ των 4 φετινών μεταγραφών. Μπορεί να λείπει η απαιτούμενη εμπειρία ωστόσο αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να ονειρεύεται και να έχει προσδοκίες.

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών και Γυναικών της ΕΣΠΕΜ





Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΣΠΕΜ, η κλήρωση για την 1η αγωνιστική των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Στους Άνδρες, που συμμετέχει και ο Αρχέλαος, θα συμμετέχουν μόλις τέσσερις ομάδες, οπότε η 1η αγωνιστική αποτελή ουσιαστικά και την ημιτελική φάση και ορίστηκε να διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου. Ο Αρχέλαος θα υποδεχθέι τον Ίκαρο Έδεσσας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Στις γυναίκες η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου και τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την κλήρωση είναι:

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι 4 που θα φτάσουν στους ημιτελικούς θα προκριθούν στην επόμενη φάση, όπου επίσης θα μπουν στην κληρωτίδα οι ομάδες της Α2 (μεταξύ αυτών κι ο Αρχέλαος).

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχές για μία καλή σχολική χρονιά


Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς το τμήμα volley του Αρχέλαου εύχεται στις μαθήτριες και τους μαθητές καλή σχολική χρονιά, γεμάτη προκλήσεις, χαρές και επιτυχίες και να συνεχίσουν το ωφέλιμο και παραγωγικό ταξίδι, στον κόσμο της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

Μην ξεχνάμε ότι η εκπαίδευση και ο αθλητισμός αποτελούν αξίες αλληλένδετες στην ισορροπημένη ανάπτυξη των νέων παιδιών.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη προετοιμασίας για το Ανδρικό τμήμα


Αρχίζει τη Δευτέρα 5/9 η ανανεωμένη και φιλόδοξη ανδρική ομάδα του Αρχελάου την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.
Επανήλθαν στη ενεργό δράση οι Βασίλης Τσιουπλής (λίμπερο, γεν. 1976, ύψος 1.81), με τεράστια εμπειρία σ' ανώτερο επίπεδο, Κυριάκος Σουλής (γεν. 1983, κεντρ. μπλοκέρ, ύψος 1.84) και Τάσος Σιδηρόπουλος (γεν. 1981, διαγώνιος - ακραίος, ύψος 1.81). Επέστρεψε ο Δημήτρης Μαρινόπουλος (γεν. 1988, λίμπερο, ύψος 1.80) από Παναθλητικό Συκεών. Τεράστια δύναμη στο φιλέ θα δώσουν οι Θάνος Γερομιχαλός (γεν. 1990, ακραίος, ύψος 1.97) από ΕΑ Λάρισας, Αλέξανδρος Γεωργόπουλος (γεν. 1992, διαγώνιος, ύψος 2.00) από Νίκη Αιγινίου και Βασίλης Γεωργόπουλος (γεν. 1990, πασαδόρος - ακραίος, ύψος 1.98) από Ηρακλή Χαλκίδας.
Μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν και την προηγούμενη σεζόν, δημιουργούν ένα αρκετά δυνατό, αμιγώς Κατερινιώτικο σύνολο!
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο... Καλή αρχή, καλή σεζόν, με υγεία...







 

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Ξεκινάνε και οι προπονήσεις για τις ακαδημίες

Το πρόγραμμα προπονήσεων για τη νέα προπονητική χρονιά.

Δευτέρα 
16:15 - 17:15 Ακαδημία 1, 1η - 4η τάξη Δημοτικού σχολείου
17:00 - 18:15 Ακαδημία 2, 5η - 6η τάξη Δημοτικού σχολείου
18:00 - 19:30 Κορίτσια γυμνασίου.

 Τετάρτη 
16:15 - 17:15 Ακαδημία 1, 1η - 4η τάξη Δημοτικού σχολείου
17:00 - 18:15 Ακαδημία 2, 5η - 6η τάξη Δημοτικού σχολείου
18:00 - 19:30 Κορίτσια γυμνασίου.


Παρασκεύη 
18:00 - 19:30 Κορίτσια γυμνασίου.

Σάββατο 
10:00 - 11:00 Ακαδημία 1, 1η - 4η τάξη Δημοτικού σχολείου
11:00 - 12:30 Ακαδημία 2, 5η - 6η τάξη Δημοτικού σχολείου

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016