Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Karch Kiraly : 10 Πράγματα που έμαθα παίζοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες!


O KarchKiraly, όταν ακόμα έπαιζε επαγγελματικά στην παραλία, είχε συντάξει έναν κατάλογο, για το περιοδικό DiG (ένα εξειδικευμένο περιοδικό για τοbeachvolleyball), με 10 πράγματα που είχε μάθει σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Η ιδέα ήταν να μοιραστούν οι θαυμαστές του αυτά που τον είχαν εμπνεύσει μετά από χιλιάδες ώρες προπονήσεων και ήταν χρήσιμα για εκείνον στην σάλα ή στην άμμο. Οι συμβουλές αυτές είναι επωφελείς για τους παίκτες βόλεϊ σε όλα τα επίπεδα, από παιδιά και εφήβους που τώρα μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος μέχρι φτασμένους επαγγελματίες που αγωνίζονται σε τοπ ομάδες ή προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς αγώνες!

Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει 10 συμβουλές. Στο σημερινό, πρώτο μέρος του άρθρου, θα σας παρουσιάσουμε τις 5 πρώτες:

Αναβάλλονται οι αγώνες όλων των εθνικών και τοπικών διοργανώσεων


Στην ΕΟΠΕ κοινοποιήθηκε σήμερα η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού με την οποία:

«Αναβάλλονται οι αγώνες όλων των εθνικών και τοπικών διοργανώσεων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών που επρόκειτο να διεξαχθούν κατά το διάστημα από 01/10 έως 06/10/2014».

Κατόπιν αυτού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Ανδρών – Γυναικών καθώς και οι αγώνες όλων των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ η ΕΣΑΠ έχει ήδη ανακοινώσει την αναβολή των αγώνων του League Cup.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη παρακαλούνται οι Ενώσεις να επιμεληθούν για τον εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων.