Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Πρόκριση θέλει η Εθνική ανδρών στην 4 άδα.





Η Πολωνία νίκησε την Ρουμανία με 3-1 σετ στον τελευταίο αγώνα της 4ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ που έγινε απόψε και αφορούσε άμεσα την ελληνική ομάδα. Η ελληνική ομάδα για να προκριθεί στα ημιτελικά θέλει συγκομιδή τριών βαθμών στα δύο εκτός ματς με το Μαυροβούνιο. Αν μάλιστα καταφέρει να κάνει δύο νίκες έστω και με 3-2 σετ επί του Μαυροβουνίου θα περάσει ως πρώτη και θα αντιμετωπίσει την ΠΓΔΜ στα ημιτελικά.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

H ελβετική Σόνενβερτ αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης


H ελβετική TV Σόνενβερτ θα είναι αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στον Β΄γύρο του Challenge Cup ανδρών στα κύπελλα Ευρώπης 2013-14.
Η κλήρωση έγινε στο Λουξεμβούργο και οι δευτεραθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την άσημη ελβετική ομάδα. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελβετία 11 με 13 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στην Αλεξανδρούπολη 25-27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Εθνικός στην Γ΄φάση θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του ζευγαριού από το CEV Cup μεταξύ της φινλανδικής Βα Λε Πα Σασταμάλα και της εσθονικής Σέλβερ Ταλίν με τους δύο αγώνες να γίνονται 9-11 Δεκεμβρίου και 16-18/12 (ρεβάνς στην Αλεξανδρούπολη).


2015 CEV Volleyball Cup and 2015 CEV Volleyball Challenge Cup Drawing of Lots - MEN.pdf

2015 CEV Volleyball Cup and 2015 CEV Volleyball Challenge Cup Drawing of Lots - WOMEN.pdf

Ηττα από την Σλοβακία με 3-0 και αποκλεισμός από το Euro-2015


Η Εθνική βόλεϊ ανδρών δεν κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015. Στον τελευταίο αγώνα του C προκριματικού ομίλου που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη η Εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα από την Σλοβακία με 3-0 σετ και πλασαρίστηκε στην 3η θέση του ομίλου.

Οι Καββαδάς, Αλεξιάδης πρωταθλητές βορρά στο Beach Volley League



Ένας πρώην τενίστας και ένας βολεϊμπολίστας του Γ.Σ.Λαμίας κατέκτησαν την πρώτη θέση στο 2ο τουρνουά του Beach Volley League που ολοκληρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, στις εγκαταστάσεις του Mayo bar.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Βελτιωμένη η Αργεντινή.....κέρδισε εύκολα την Ιαπωνία



Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Αργεντινή, η οποία κέρδισε με 3-0 την Ιαπωνία για τον D όμιλο.




Ξεκίνημα με αγώνες επαγγελματιών









Με τον αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών κορυφώνεται σήμερα Κυριακή, η δράση στο Mayo Beach Bar στην Αλεξανδρούπολη. Πρώτοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Καβαρατζής Χριστόφας που προκρίθηκαν στο ταμπλό των επαγγελματιών και αντιμετώπισαν τους Αλεξιάδη - Καββαδά, οι οποίοι επικράτησαν με 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους πρώτους αγώνες διαιτητεύει ο Χρήστος Μπαντιανίδης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι τους πρώτους αγώνες διαιτητεύει ο Χρήστος Μπαντιανίδης. Ο διεθνής διαιτητής και supervisor της CEV βρέθηκε την παραλία για να παρακολουθήσει αγώνες της Beach Volleyleague και προσφέρθηκε να σφυρίξει 1-2 αγώνες.